Animek System AB - Huvudleverantör för MULTI-WING produkter i Sverige

MULTI-WING har producerat axial-fläktar sedan 1938.

Vi säljer kompletta propellrar och lösa reservdelar, varje produkt är specifik o byggs efter kundens önskemål.

Läs gärna igenom vårt beställningsunderlag innan du beställer.

H-serien

H-serien är Multi-Wings minsta propellrar, med en diameter på 200-742 mm.  H-fläktarna är bäst lämpade för lantbruksventilation och kylapplikationer.

H-seriens blad kännetecknas av fyra "stolpar" och rektangulär bas. De erbjuder konfigurationer med 2-14 bladantal i vinklar på 25º-50º i steg om 5º.
H-bladen finns i en mängd olika material, inklusive glasförstärkt polypropen (PPG), glasförstärkt polyamid (PAG nylon) och aluminium (AL).

H-seriens fläktar finns tillgängliga i medurs och moturs rotationer.

W-serien

W-serien representerar Multi-Wings största diameterområde på 560-2141 mm. W-fläktarna är bäst lämpade för spolapplikationer med låghastighetsmotorer som kräver låg strömförbrukning eller högpresterande luftflödesenheter. De erbjuder konfigurationer med 2-13 bladantal i vinklar på 15º, 17º och 20º-50º i steg om 1º.

W-serien kännetecknas av sin speciella rot med en skåra byggd för att ta emot en av två tillgängliga stigningsinsatser i den cylindriska basen.
W-bladen finns i en mängd olika material, inklusive glasförstärkt polypropen (PPG), glasförstärkt polyamid (PAG nylon) och aluminium (AL). 

Z-serien

Z-serien har diameterområde på 315-1295 mm.Z-fläktarna är designade för ett brett spektrum av applikationer som kräver hög prestanda under krävande förhållanden, inklusive ventilation, kylning och bilindustrin. De erbjuder konfigurationer med 2-16 bladantal i stigningsvinklar på 20º-50º i varierande steg.

Z-bladen finns tillgängliga i en mängd olika material, inklusive glasförstärkt polypropen (PPG), glasförstärkt polyamid (PAG nylon) och aluminium (AL). 
Z-seriens fläktar finns tillgängliga i medurs och moturs rotationer.

För komplett sortiment besök Multi-Wings hemsida.